Op meerdere momenten in de zwangerschap kunt u ervoor kiezen uw kindje in de diverse ontwikkelingsstadia te ontmoeten. U bent van harte welkom vanaf 10 weken voor het eerste visuele contact. Wij bieden vanaf 16 weken een geslachtsbepaling aan. U dient bij de geslachtsbepaling "LIVE " mee te kijken zodat wij u vragen over de beelvorming kunnen beantwoorden. Mocht u een genderreveal party willen organiseren, dan verwijzen wij u graag verder. Na de medische 20 weken echo kunt u kiezen voor onze exclusieve 4D–HDlive echo in kleur. De mooiste termijn voor deze echo is tussen 26 en 29 weken.

Bijzonder om je eigen kindje alvast op deze wijze te kunnen zien. Een HDlive echo is ook voor aanstaande grootouders, broertjes en zusjes een ware belevenis. Op elk contact, elke dienst of verrichting van Echocentrum het Lichtpunt zijn onze voorwaarden van toepassing.

U kunt bij onze tarieven de verschillende opties en prijzen nog eens rustig nalezen. Uiteraard helpen onze telefonistes u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn iedere werkdag tussen 12:00-14:00 uur bereikbaar voor het stellen van vragen of het maken van afspraken. Op elk contact, elke dienst of verrichting van Echocentrum het Lichtpunt zijn onze voorwaarden van toepassing.

Afspraaknummer 06 464 22 875.

De mooiste termijn voor een 4D-HDlive echo ligt tussen 26 en 29 weken. In overleg met onze telefoniste kunnen we afwijken van deze termijn. Bent u in verwachting van een tweeling en wenst u een HDlive echo, dan adviseren wij deze rond de 22-24 weken af te spreken.

Uniek in Limburg ! het exclusieve 4D-HDlive

realistisch beeld
hoog slagingspercentage van > 95%
spectalulaire lichteffecten
meer detailinformaite
minder schaduw rondom de ogen
nieuwe generatie van 4D echografie
Echocentrum het Lichtpunt is voor iedereen...