Echocentrum het Lichtpunt is in 2005 begonnen met het aanbieden van echo's voor de particuliere markt. Na vele jaren echosystemen in Nederland verkocht te hebben en hiermee in veel ziekenhuizen en particuliere instellingen "binnen" hebben mogen kijken, werd het tijd voor iets anders. Meer persoonlijk, warmer en toch een hoogwaardige kwaliteit. Dit alles in een professionele omgeving.

Jarenlange ervaring met aanstaande ouders gaf ons een goed beeld wat prettig is tijdens een echobezoek. Vanuit de ouders en hun aanstaande kind gedacht, hun lichtpuntje, ontstond een concept dat uniek te noemen is in Nederland. Een echocentrum dat eerder aandoet als een gezellig huis, ingericht met de modernste apparatuur en een gastvrije ontvangst en houding van de medewerkers. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de mogelijkheid om buiten kantoortijden afspraken te kunnen maken toe. Maar het belangrijkste is de aandacht en tijd die voor het echoconsult gepland staat. Hierdoor voelen aanstaande ouders zich niet opgejaagd en mogen er ook persoonlijke zaken aan de orde komen.

Wij blijven nieuwe ontwikkelingen in de markt op echogebied op de voet volgen. Onze echoscopiste, Monique Bonné, is docente aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven voor de medische 20-weken opleiding. Dit en de vele bijscholingen die gevolgd worden zorgen voor een adequate inhoudelijke kennis. Sinds 2006 zijn wij in het bezit van een overeenkomst met het regionale centrum voor prenatale screening voor het maken van medische echo's. Steeds meer mensen ontdekken de rustige omgeving en de persoonlijke aandacht. Laten we eerlijk zijn; een medische 20-weken echo (SEO) is al spannend genoeg...

Ons team staat klaar voor al uw vragen, zorgen en wensen.

Namens Monique Bonné, Asta Janssen, Sanne Wolfs, en Marianne Hanbeukers; het Lichtpunt is voor iedereen....

Cadeaubonnen

De Echocentrum Cadeaubon

De Echocentrum cadeaubon is voor elke zwangere een welkom cadeau. Geef haar aan een vriendin, dochter, zus of collega. U kunt eenvoudig één of meer bonnen bestellen door contact met onze telefoniste op te nemen.