In een ongedwongen sfeer kunt U bij ons terecht voor alle soorten echo’s op eigen verzoek, tevens voor de medische twintig weken echo. Op meerdere momenten in de zwangerschap kunt u ervoor kiezen diverse ontwikkelingsstadia van uw kindje te volgen. U bent van harte welkom vanaf 10 weken voor het eerste visuele contact. Wij bieden vanaf 16 weken de geslachtsbepaling aan. Na de medische 20 weken echo kunt u kiezen voor onze exclusieve 4D HDlive echo in kleur. De mooiste termijn voor deze echo is tussen 26 en 29 weken.

4D-HDlive is bijzonder realistisch.
Echocentrum het Lichtpunt biedt als eerste in Limburg 4D-HDlive echo’s aan! Deze techniek is een revolutionaire vooruitgang op 4D echo gebied. Het beeld van HDlive, ook wel 4Dlive genoemd, is realistisch echt met minder schaduw rondom de ogen van het kindje. Hiervoor werken wij met spectaculaire lichteffecten in de echofoto. Het neusje en de lippen zijn met deze techniek tot in detail goed zichtbaar. Een ECHT kijkje in de toekomst dus; op wie gaat het kindje het meest lijken en welke voorkeurshouding en bewegingen heeft het? Bijzonder om je eigen kindje alvast op deze wijze te kunnen zien, maar ook voor aanstaande grootouders en goede vrienden een ware belevenis.

Bij het maken van een 4D-HDlive echo zijn wij afhankelijk van de ligging van het kindje en de hoeveelheid vruchtwater. Ondanks een zeer hoog slagingspercentage van 95% bij de eerste echo, kan het voorkomen dat onze echoscopiste u gratis terug laat komen voor een tweede afspraak.

Speciale momenten vastgelegd... U bepaalt zelf op welke wijze u deze speciale momenten wenst vast te leggen. U kunt kiezen voor een separate 4D –HDlive echo met of zonder DVD opname of voor onze voordelige Combi-pakketten. Echocentrum het Lichtpunt biedt u het exclusieve 4D -HDlive , dus meer kwaliteit, tegen dezelfde betaalbare prijs aan.

Een Cadeaubon voor dit speciale moment is tegen elke prijs bij ons te bestellen. Even verwend worden, door de gever, door uzelf en door Echocentrum het Lichtpunt. Een mooier cadeau bestaat er niet!